Honeywell
INTEVIO is het ideale PAVA-systeem voor winkels, scholen, kantoren, hotels en fabrieken die behoefte hebben aan een robuuste en economische oplossing voor paging en gesproken woord ontruiming. Onze audio-oplossingen leveren krachtige spraakmededelingen of achtergrondmuziek om de ervaring en veiligheid van uw klanten, werknemers of studenten te verbeteren.

MEER DOEN VOOR MINDER

INTEVIO is een kostenbesparend betrouwbaar PAVA-systeem met een intuïtieve gebruikersinterface, een flexibele paging-configuratie en een betrouwbaar systeem. In combinatie met Honeywell luidsprekers helpt INTEVIO u bij het bouwen van een totale PAVA-oplossing die zich perfect aan uw behoeften aanpast. Lees meer.

VERHOOGDE PRODUCTIVITEIT

Find Dealer
Eindgebruikers

Geniet van een vriendelijke gebruikersinterface en een groter gebruiksgemak met het 3,5" kleuren LCD-scherm van de INTEVIO Controller en de eenvoudige bediening van taak en zone.

Plan berichten eenvoudig in met de INTEVIO Configuratiesoftware.

Het INTEVIO Call Station stelt u in staat om live aankondigingen op te nemen en opnieuw af te spelen.

Installateurs

De voorgeïnstalleerde gemeenschappelijke configuratie maakt het mogelijk het systeem via plug and play in te stellen.

Een geoptimaliseerde interne bedradingslay-out maakt de installatie en bedrading eenvoudig en kostenefficiënt.

Storingen kunnen snel worden geïdentificeerd en opgelost door toegang te krijgen tot de loggegevens via het scherm van de INTEVIO-controller.

LAGERE TOTAL COST OF OWNERSHIP

Het compacte design bespaart installatieruimte in vergelijking met traditionele PAVA-systemen door alle functies en een 500 watt klasse D-versterker in de controller te bouwen.

De modulaire zone-uitbreiding minimaliseert zone capaciteitsverlies door het aanbieden van twee soorten zone-uitbreidingen met minder kabels voor interne aansluitingen.

Het "Future Proof Concept" ondersteunt de potentiële behoefte van geconnecteerde gebouwen en mobiele toegang door middel van een MODBUS-interface en een interface voor Bluetooth-verbindingen.
What You Can Expect

VERHOOGDE BETROUWBAARHEID

What You Can Expect
De versterker back-up functie minimaliseert de kans op uitval van het systeem door een enkele stand-by versterker in staat te stellen een back-up te maken van alle andere versterkers.

Een uitgebreide versterkerbescherming verlaagt de onderhoudskosten van de versterker door een verbeterde duurzaamheid die zich onder extreme omstandigheden heeft bewezen.

De "Line Supervision" geeft een melding van een storing in de luidsprekerzone en versnelt het oplossen van problemen door het real time monitoren en identificeren van fouten in de luidsprekerlijn.

TOTALE LUIDSPREKER OPLOSSING

Honeywell's EN 54-24 gecertificeerde luidsprekers bieden een volledig assortiment hoogwaardige luidsprekers van plafond, kast, projectie tot kolommodellen voor alle soorten installatie en toepassingen.
What You Can Expect
What You Can Expect

VERTROUWD MERK

Honeywell is de expert in het ontwerpen en produceren van PAVA-oplossingen. INTEVIO biedt een geweldige compacte oplossing voor kleine tot middelgrote installaties. Als u een modulair systeem nodig heeft, boven de grenzen van INTEVIO, is het toonaangevende en bekroonde Variodyn D1 systeem geschikt voor zelfs de grootste installaties. Onze producten worden op grote schaal geïnstalleerd in luchthavens, hotels, scholen, scholen, kantoren, ziekenhuizen en stadions over de hele wereld.
What You Can Expect

DEDICATED SUPPORT TEAM

Het ondersteuningsteam van Honeywell is toegewijd om nauw samen te werken met zakelijke partners om een ​​betere public address-oplossing te bevorderen en krachtige bedrijfsondersteuning te bieden.
NALEVING INTERNATIONALE NORMEN

INTEVIO is gecertificeerd volgens EN 54-16, de verplichte regelgeving voor PAVA-systemen binnen Europa en wordt wereldwijd uitgebreid erkend.

CONTACTEER ONS