Activeren, bevestigen en vergeten

4-gasdetectie. Looptijd van 2 jaar. Altijd aan.
Zij noemden het onmogelijk. Wij noemen het de BW Clip4.
Contactverzoek
Heeft u vragen over de BW Clip4? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Geen zorgen, uw e-mailadres blijft privé (privacybeleid)

Maak kennis met de BW Clip4

Wanneer u uw handen vol heeft, heeft u probleemloze gasdetectie nodig waar u op kunt vertrouwen: de BW Clip4, 4-gasdetector. Draagbare, eenvoudige multigasdetectie die altijd aan staat. Niet opladen, geen batterijen vervangen en geen gedoe. Eenvoud en lage onderhoudskosten gegarandeerd door de kwaliteit van Honeywell en ondersteund door een compleet technologisch ecosysteem.

Wanneer u de BW Clip4 bevestigt, weet u dat u goed zit.

2 jaar lang AAN

Wanneer de BW Clip4 eenmaal is geactiveerd, blijft deze altijd aan. De BW Clip4 is eenvoudig te dragen en te gebruiken. Verlaag uw onderhoudskosten: de BW Clip4 gaat twee jaar lang mee zonder op te laden en zonder dat u de sensor of batterij hoeft te vervangen. U hoeft alleen maar uw nieuwe detector aan te zetten en na twee jaar te vervangen door een nieuwe.

Kort overzicht

  • H2S, CO, LEL, O2
  • Geen gedoe. Opladen is niet nodig. Geen sensor/batterij vervangen.
  • Compatibel met IntelliDoX-docking en instrumentbeheersysteem

Bronnen

Bekijk de onderstaande bronnen om te ontdekken hoe u productiever kunt werken dankzij de BW Clip4.

7 manieren om geld te besparen met een 4-gasdetector die altijd aan staat

Infographic

Bekijk wat u aan geld en tijd kunt besparen wanneer u deze 4-gasdetector gebruikt: de batterijen hoeven niet opgeladen te worden en u hoeft geen batterijen of sensoren te vervangen tijdens de twee jaar dat deze detector aan staat!

Infographic bekijken

Aan de slag met BW Clip4: 'How to'-video's

Video

Bekijk deze serie korte video's om te zien hoe u uw BW Clip4 inschakelt, het infoscherm gebruikt, het apparaat kalibreert en bumptests uitvoert, pieklezingen reset en nog veel meer.

Nu bekijken

Multigasdetectie = multivoordeel

Artikel

De revolutionaire Honeywell BW Clip4: nieuwe infraroodsensortechnologie voor een langere levensduur met minder onderhoud en lagere beheerkosten.

PDF downloaden

Non-stop detectie is non-stop veiligheid

Artikel

Met de BW Clip4 bespaart u niet alleen tijd en geld. Doordat het zo eenvoudig is, kunt u aanzienlijk veiliger wekren doordat het risico op fouten minimaal is. Lees verder om te zien waarom.

Lees verder

3 redenen om te kiezen voor de BW Clip4

Bekijk 3 belangrijke redenen waarom u zich moet aanmelden voor de BW Clip4: de multigasoplossing met weinig onderhoud en hoge naleving.

LAGE TOTALE EIGENDOMSKOSTEN

Dankzij BW Clip4 is sensoren vervangen of batterijen opladen verleden tijd. Er is geen downtime vanwege detectoren die opgeladen of onderhouden moeten worden . Het standaardiseren van BW Clip4 maakt een grote inventaris met extra detectoren en dockingstations overbodig. Onderhoudstijd- en kostenbesparing voor organisaties die momenteel een groot aantal multi-gasdetectoren onderhouden kan aanzienlijk zijn.

GEMOEDSRUST

Viergasdetectie, batterijduur van twee jaar, eenvoud van één knop. Wanneer de BW Clip4 eenmaal is geactiveerd, blijft deze altijd aan. Bevestig de clip en ga verder met uw werk. De naleving en veiligheid van werknemers zijn vanaf dag één gegarandeerd. De huidige gebruikers van enkelgasdetectoren kunnen nu gebruik maken van de BW Clip4 als een aantrekkelijk alternatief. Ze kunnen blijven profiteren van weinig onderhoud, terwijl ze 4 gassen in plaats van 1 detecteren.

GAAT 2 JAAR CONTINU MEE

Een traditionele draagbare multigasmonitor gebruikt katalytische parelsensortechnologie om brandbare gassen te detecteren. In plaats daarvan gebruikt de BW Clip4 niet-dispersieve infraroodtechnologie (NDIR). Deze technologie was eerder alleen beschikbaar in vaste gasdetectoren van Honeywell. In vergelijking met de oude methode verbruikt de BW Clip4 met NDIR wel 1000x minder batterijvermogen.

PROMOTIE AANBIEDING

Profiteer van deze kortingen op de nieuwe BW Clip4-multigasdetector:

  • Bestel in bulk en ontvang extra korting OF
  • Koop 50 BW Clip4-multigasdetectoren en ontvang een gratis IntelliDoX-dockingsysteem


Bekijk de volledige aanbieding

Contactverzoek

Heeft u vragen over de BW Clip4? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Geen zorgen, uw e-mailadres blijft privé (privacybeleid)

Veelgestelde vragen

Klap elk tabblad uit om de lijst met veelgestelde vragen over de BW Clip4 te bekijken.

We verkopen geen producten op onze website, maar we helpen u graag als u vragen hebt over de BW Clip4. Vul het contactformulier in. Een van onze medewerkers neemt dan contact met u op.

U kunt ook direct bellen met een van onze verkoopvertegenwoordigers of onze klantenservice op +800 333 222 44 (gratis). Klik hier om naar de pagina Contact te gaan.

Bekijk de onderstaande bronnen voor gedetailleerde technische specificaties:

Gegevensblad

Beknopte handleiding

Gebruikershandleiding

U kunt ook de productpagina op de website van ons bedrijf bekijken.


De Honeywell BW Clip4-app simuleert het bedienen van een draagbare BW Clip4-gasmonitor. In de interactieve tutorial in de app wordt de navigatie door de BW Clip4-gebruikersinterface via dezelfde knoppen en het scherm van een echt instrument gesimuleerd. De app geeft standaard normale metingen voor geconfigureerde sensoren weer.

Met de Honeywell BW Clip4-app, kunt u:

  • het instrument en de functionele functies leren kennen
  • de belangrijkste productfuncties en specificaties bekijken
  • sensormetingen en alarmomstandigheden simuleren
  • accessoires in de doos en aanvullende accessoires bekijken
  • feedback geven over het instrument en de mobiele app

Klik op de onderstaande pictogrammen op de app op uw apparaat te downloaden.

Google-Play-logo.png

App-Store-logo.png

De promotieaanbieding op deze website is alleen geldig voor Europa, Midden-Oosten en Afrikaanse landen (EMEA). Er zullen vergelijkbare campagnes beschikbaar zijn in andere regio’s: details volgen

De promotieaanbieding op deze website kan niet worden gecombineerd met een andere promotieaanbieding of korting.